اگر می خواهید صادرات خرما با ماهان انجام شود ما روش های مختلفی برای همکاری با شما داریم که می تواند به شدت بر توانایی شما در فروش تاثیرر مثبت بگذارد. اما نیاز است که دیدگاه و تصورات درستی از همکاری داشته باشید. شما می توانید از خدمات و راهنمایی ماهان به نفع کسب و کار خود استفاده کنید. ما با سالها تجربه در بازاریابی و صادرات خرما می توانیم به شما در فروش خرما کمک کنیم. هر کدام از خدمات ماهان نیاز به داشتن شرایطی دارد که این شرایط ارتباط مستقیمی به توانمندی و وضعیت کنونی شما دارد. روش هایی که به هیچ عنوان نمونه مشابه آن را نمی توانید در هیچ شرکتی پیدا کنید.

برای شروع صادرات خرما با ماهان ابتدا باید شرایط خود را برای ورود به بازار خرما بررسی کنید. با توجه به رشد روزانه تورم و کاهش شدید قدرت خرید مردم بازار داخلی با اشباع حضور رقبا دیگر جذابیتی ندارد و با افزایش قیمت دلار حضور هر چه سریعتر در بازار خارجی یک مزیت فوق العاده برای بقا و رشد کسب و کار شماست. اما سوالات مختلفی در ذهن شما درباره صادرات صادرات خرما وجود دارد که ما در این مقاله و سایر مقالات آموزش صادرات خرما به آنها اشاره کردیم.

ابتدا این مقاله را مطالعه کنید و سپس با ماهان تماس بگیرید تا بهترین راهنمایی را از کارشناسان ماهان دریافت کنید.اگر نمی دانید ماهان چه سرویس هایی برای کمک به شما دارد حتما صفحه خدمات ما را مطالعه کنید و با طیف وسیعی از راهکارهای ماهان اشنا شوید.

توجه کنید

شاید از همین حالا نگران باشید که برای شروع صادرات خرما چقدر باید هزینه کنید. بنابراین بهتر است ابتدا با خواندن مقاله هزینه های بازاریابی چشم و گوشتان باز شود. ضمنا پیشنهاد می کنیم حتما مقاله اشتباهات مهلک تجار در صادرات را مطالعه کنید تا شما هم ان اشتباهات را انجام ندهید.

ابتدا باید بدانید رقبای شما چکار می کنند و چقدر بودجه برای موفقیت می گذارند بعد از ان است که می توانید بهتر عمل کنید. نداشتن درک درستی از میزان بودجه بازاریابی یکی از اشتباهان مدیران صادراتی است که آنها را از سود بازار صادرات دور می کند. اگر خریدار خرما هستید و سفارش خرید دارید با ایمیل و واتساپ شرکت تماس بگیرید و درخواست رسمی خرید خود را ارسال کنید.

سود صادرات خرما چقدر است؟

اگر این اولین تجربه صادرات شما باشد این سوال شما را بسیار با خود درگیر می کند که سود بازار صادرات خرما چقدر است. ایا ارزش دارد وارد صادرات خرما شویم؟ اصلی ترین عامل برای اینکه افراد این سوال را از خود می پرسند نداشتن آگاهی از بازار خرما و ظرفیت های بازار های خارجی است. بازار خرما صادراتی برای افرادی که به درستی محصول را بازاریابی کرده باشند و محصول مناسب را تهیه کرده باشند بسیار بالا است. این سود می تواند بین 50 تا 300 درصد سود داشته باشد.حالا بیایید یک محاسبه انجام دهیم.

معمولا زمان برداشت خرما خریدارن تقریبا 45 تا 60 سنت خرما را از کشاورز می خرند. البته قیمت خرید عمده خرما صادراتی می تواند بسته به نوع و زمان خرید متفاوت باشد. که بهتر است در زمان مورد نظرتان اقدام به کشف قیمت کنید.اما زمانی که می خواهند محصول را بفروشند چیزی بالغ بر 5 دلار هم قیمت می خورد.بزارید با یک مثال این محاسبه را انجام دهیم.

اگر شما خرما  را با قیمت 50 سنت بخرید و ان را با پایه قیمتی 2 دلار بفروشید. می توانید سود میلیاردی را نسیب خود کنید. از آنجا که اکثر سفارشات چندین کانتینر 20 یا 40 فوتی است . در کمترین حالت اگر یک کانیتر سفارش خرما داشته باشید می توانید تقریبا 900 میلیون تومان با قیمت امروز یعنی نزدیک به 30 هزار دلار سود کنید. حالا تعداد کانتینر را در این قیمت ضرب کنید و سود خود سفارشت بزرگ را محاسبه کنید.

اغلب سفارشات چندین کانتینر است و به این معناست که سود می تواند چندین میلیارد تومان باشد. تنها کافی است مشتری خوبی بدست بیاورید یا تعداد مشتریان را با روش های بازاریابی خوب بیشتر کنید.

اغلب افراد انتظار چنین سودی را در صادرات خرما ندارند. و بخاطر نداشتن اگاهی نگران هستند تا امیدوار. تنها قسمت مهم این است که باید مشتری خوبی پیدا کنید و این کار با یک سرمایه گذاری مناسب در بازاریابی به راحتی قابل حل است. اکثر افراد به خاطر اینکه حاضر نمی شوند به درستی در بازاریابی سرمایه گذاری کنند ضربه می خورند. برای فروش خرما صادراتی باید از روش های مختلف بازاریابی استفاده کنید. اگر بازاریابی خرما را نادیده بگیرید سودهای خوب نسیب شما نمی شود.برای بازاریابی قوی و نتیجه بخش باید از ابزارهای مختلف و منسجم استفاده کنید. که در ادامه این مقاله و مقاله بازاریابی خرما به این موضوع پرداختیم.

نحوه صادرات خرما با ماهان

راهکارهای متنوع و اثربخش ماهان باعث شده است بسیاری از تجار خرما علاقمند باشند صادرات خرما با ماهان را سریعتر شروع کنند. اما نحوه صادرات خرما با ماهان با روش های مختلفی انجام می شود که ارتباط مستقیمی دارد به بودجه بازاریابی و وضعیت فعلی کسب و کار دارد. به طور مثال اگر در حال حاضر خرما صادراتی دارید و مجبورید به سرعت محصول را صادر کنید و زمان برای بازاریابی و ایجاد کانال قوی بازاریابی ندارید باید سراغ سریعترین روش های پیدا کردن خریدار خارجی خرما بروید. برای شناخت روش های سریع به مقاله 4 روش سریع صادرات مراجعه کنید.

اما اگر به دنبال راهی هستید که مداوم و روزانه با مشتریان و خریدارن خارجی ارتباط برقرار کنید و بازار خود را توسعه دهید باید کانال های بازاریابی را بصورت اصولی تقویت کنید و در آنها سرمایه گذاری کنید. اگر بودجه بالاتر از 500 هزار دلار دارید می توانید از روش های بازاریابی سنتی استفاده کنید. اما اگر بودجه کمتری دارید حتما از طراحی سایت ،تولید محتوا،سئو و کمپین های تبلیغاتی به همراه 4 روش سریع صادرات استفاده کنید.

بعضی از افراد تا اسم سایت به گوششان می خورد مایلند روشی غیر از سایت و سئو را انجام دهند. درست است که ما روش های بسیار متنوعی را معرفی میکنیم اما به شما توصیه می کنیم تصورات اشتباه قبلی را دور بیاندازید و حتما مقاله سود سئو را مطالعه کنید. ایجاد کانال بازاریابی قوی مثل سایت به شدت در کاهش هزینه های بازاریابی آینده شما موثر است. و باعث صرفه جویی می شود.

به طور مثال اگر شما یکبار صادرات خرما با ماهان داشته باشید مجوز عضویت ویژه ماهان را پیدا می کنید. و می توانید از خدمات کمیسیونی ماهان استفاده کنید. در این شیوه ما تمامی فرانید های صادرات خرما را انجام می دهیم و می توانید از سفارشات خریدی که برای ماهان ارسال می شود بهره مند شوید. برای اطلاعات بیشتر خدمات کمیسیونی ماهان را مطالعه کنید.

چگونه مشتری خارجی خرما را پیدا کنیم؟

برای صادرات خرما باید خریدار خارجی یا داخلی خرما داشته باشید. به همین دلیل این سوال را می پرسید که از کجا مشتری خرما صادراتی را باید پیدا کنم؟ برای اینکه به شما کمک کنیم میانبر ها را معرفی می کنیم برای همین حتما مقاله 4 روش سریع صادرات را مطالعه کنید. به خصوص پیشنهاد م یکنیم حتما از سرویس آپولو استفاده کنید. که کمک می کند محصول شما به تجار زیادی معرفی شود و یک بازاریابی دهان به دهان با کمترین هزینه را انجام دهید. در ادامه به برخی تکنیک ها و موضوعات می پردازیم.

پیدا کردن خریدار خارجی خرما

شناسایی جامعه هدف و مشتریان احتمالی باعث بهبود بازدهی بازاریابی و کاهش هزینه ها می شود. بنابراین ابتدا باید بدانید خریدار خارجی خرما می تواند چه کسی باشد. سپس باید اطلاعات تماس انها و جایی که می توانند حضور داشته باشند را پیدا کنید و با انها ارتباط برقرار کنید و محصول را به انها بفروشید.

اصلی ترین و مهمترین مشتریان شما که حجم بالایی خرید خرما دارند شامل واردکنندگان توزیع کنندگان و عمده فروشان خرما هستند. گزینه دوم نیز می تواند شرکت هایی باشند که از خرما در محصولات یا خدمات خود استفاده می کنند. مثلا هتل ها یا رستوران ها و شرکت هایی که به نحوی از خرما در محصولات تولیدی خود استفاده می کنند.

مثلا شرکت هایی که بسته های تنقلاتی ترکیبی از انواع خشکبار استفاده می کنند یا شرکت های  نون پزی که از خرما استفاده می کنند می تواند گزینه مناسبی باشد. البته بعد از گزینه اول که معرفی شد. باید توجه کنید که حجم قابل توجهی از خرما به صورت تازه خوری یا خشک استفاده می شود و سطح تقاضا قبل از حلول ماه رمضان بسیار افزایش پیدا می کند . بنابراین چندین ماه قبل از شروع ماه رمضان باید تبلیغات را انجام دهید تا از گردونه رقابت عقب نیافتید.

با استفاده از موتور جستجوگر می توانید با تلاش زیاد لیست برخی شرکت های توزیع کننده را پیدا کنید اما ارزان ترین روش و قوی ترین راه خرید لیست این شرکت ها است که استفاده از لیست های آماده معتبر نتایج بسیار بهتری به همراه دارد. بهترین مکان که این لیست ها را می توانید از انجا تهیه کنید را در مقاله 4 روش سریع معرفی کردیم.

ضمنا می توانید در همایش ها شرکت کنید یا در شبکه های اجتماعی نیز تبلیغ کنید . اما بهتر است از ابتدا کار را اصولی انجام دهید

بازاریابی خرما صادراتی

روش های بازاریابی خرما می تواند بر اساس اهداف شما بسیار متنوع باشد. در دنیای بازاریابی 100 ها استراتژی بازاریابی و تکنیک های مختلف برای بازاریابی خرما وجود دارد. اگر تصمیم گرفتید که صادرات خرما با ماهان انجام شود دیگر نگران انتخاب تکنیک ها و پیکربندی کمپین ها نباشید. کارشناسان ما بر اساس خدمتی که شما تهیه می کنید اقدام به تنظیم و اجرای کمپین تبلیغاتی خرمای شما می کنند. تنها کافی است که وارد بخش خدمات ماهان شوید و سرویس بازاریابی مورد نیازتان را تهیه کنید و بقیه کار با کارشناسان ماهان است.

به طور مثال اگر شما در نمایشگاه های مربوط به خرما و خشکبار یا مواد غذایی شرکت کرده باشید و بعد از حضور در نمایشگاه اطلاعات تجار مختلفی را گرفته باشید اما نتوانید دوباره با مشتریان احتمالی تماس برقرار کنید می توانید از سرویس رپتور استفاده کنید تا ما بجای شما با انها تماس بگیریم و محصول شما را بازاریابی کنیم. و آنها را دوباره ترغیب به همکاری با شما کنیم.

اصلی ترین عامل در موفقیت بازاریابی خرما و هر محصول دیگری استفاده ترکیبی از چندین ابزار و روش به صورت همزمان و تخصیص بودجه بازاریابی کافی است. با توجه به هزینه های بازاریابی نباید انتظار داشته باشید با مبالغ ناچیز و کمتر از یک حقوق کارگر خارجی بتوانید با شرکت های رقیب خود رقابت کنید. اگر به دنبال سود های میلیاردی صادراتی هستید پس باید به تناسب سرمایه گذاری خوبی هم در بازاریابی خرما کنید. اگر با این تفکر هستید که بدون سرمایه گذاری در بازاریابی می توانید نتیجه بگیرید پس بهتر است این صفحه را ببندید . در مطلب بازاریابی خرما اطلاعات بیشتری درباره نحوه پیدا کردن مشتری خارجی خرما ارائه کردیم.

قوانین صادرات خرما

برای صادرات خرما باید قوانین کشور مقصد را به خوبی بدانید. اگر بخواهید صادرات خرما با ماهان را آغاز کنید می توانید برای آگاهی از قوانین به روز کشور مقصد از سرویس های ارزیابی سریع بازار ماهان استفاده کنید تا کارشناسان ما بجای شما شروع به استعلام قوانین بروز کنند . البته ما بیشتر قوانین را در مقاله نحوه صادرات خرما گفتیم. قوانین هر کشور برای ورود خرما می تواند منحصر به کشور مقصد باشد بنابراین باید استعلام کنید تا محصول به راحتی وارد بازار شود.

اما اگر محصول شما به صورت فروش درب انبار یا فوب باشد شما کمتر مشکل دارید. به طور مثال حجم سموم باقی مانده در میوه های ایرانی مورد بسیار ویژه ای است. بنابراین خرید خرما را تنها از کشاورزان یا شرکت هایی تهیه کنید که در استفاد از سموم اصول بکارگیری را رعایت کرده اند.

مقصد اصلی صادرات خرما

کدام کشور مناسب صادرات خرما است؟

گران‌ترین خرماهای صادراتی ایران بیشتر به کشورهای اروپایی مانند روسیه، آلمان و انگلیس صادر می شود اما صادرات خرما ایران بیشتر شامل کشورهای عربی مانند عراق، عمان و امارات و همچنین کشورهای می شود که بسیار پر رونق نیز هست. کشورهای اروپایی نیز خواهان برخی از خرماهای صادراتی ایران هستند. اما بسیاری از خرماهای ایران به دلیل داشتن باقی مانده سموم نمی توانند از سد مجوزات غذایی اروپا بگذرند. بنابراین بهتر است اگر از کیفیت محصول و ازمایشات مطمئن هستید برای بازار اروپا برنامه ریزی کنید.

برخی از افراد و دلال ها نیز با استفاده از ظرفیت های خود بعد از خرید خرما صادراتی شروع به بسته بندی مجدد محصول می کنند و سپس با صادرات مجدد خرما با نام برند جدید سود بیشتری کسب می کنند. اگر نمی خواهید سود خوب را از دست ندهید محصول خوبی تهیه کنید و با استفاده از ابزارهای بازاریابی قوی که در بالا پیشنهاد کردیم مشتری خوبی پیدا کنید و محصول را صادر کنید.

صادرات خرما به ترکیه تقریبا یک گزینه بسیار مناسب است. نزدیکی ترکیه به مرز و همچنین سطح بالای مسلمانان این کشور را به یک مقصد مناسب برای صادرات خرما تبدیل می کند. همکاری با شرکت های خشکبار این کشور یکی از اقداماتی است که باید جز گزینه های شما باشد. ضمنا مالزی و اندونزی نیز به دلیل جمعیت بالای مسلمان گزینه های مطرح دیگری است که باید حتما در نظر داشته باشید

نحوه خرید خرما از بازار

برای خرید خرما اگر تولید کننده نباشید باید این محصول را مستقیما از کشاورزان یا شرکت های بسته بندی و بازرگانی خرما تهیه کنید. اما در خرید خرما صادراتی باید به موارد مهمی توجه کنید. یک کی این محصول را بخرید و دوم از کدام شهر.

زمان برداشت خرما بستگی به منطقه تولید دارد اما عموما از مرداد ماه شروع می شود و تا مهر ماه به طول می کشد. به طور مثال خرمای شهر های خوزستان در شهریور قابل برداشت است. اگر بخواهید شهر مناسب برای خرید را انتخاب کنید باید اول مشخص کنید که کدام نوع خرما را می خواهید صادر کنید. مثلا خرمای مضافتی بم بسیار مشهور است و برای خرید باید به استان کرمان سفر کنید. اما برای خرید خرمای پیارم می توانید به هرمزگان سفر کنید.

به یاد داشته باشید خرمای با کیفیت تهیه کنید. اگر اقدام به خرید خرمای بی کیفیت کنید محصول به سرعت خراب می شود و مشتری از دست شما ناراضی می شود و هزینه های بازاریابی به هدر می رود. در محتواهای مخصوصی که درباره هر خرما نوشته ایم مشخص کردیم که هر کدام از خرما ها باید چه ویژگی هایی داشته باشد. بهتر است یک دوره آموزشی صادرات خرما نیز بگذرانید تا با جزئیات بیشتر این محصول آشنا شوید.

خرماهایی که به صورت دستی تهیه شده اند و داخل انها برگ و شاخه وجود دارد گزینه خوبی برای صادرات نیست. سعی کنید برای کاهش هزینه های صادرات به دنبال خرماهای بسته بندی شده باشید. مخصوصا اگر در ابتدای راه صادرات خرما هستید.

بهترین خرما برای صادرات خرما کدام است؟

زمانی که شما برای صادرات خرما با ماهان اقدام می کنید به شما پیشنهاد می دهیم که اگر بودجه بازاریابی شما کم است از خرما ارزان تر یا معروف تر استفاده کنید . به طور مثال خرمای مضافتی گزینه بسیار خوبی است. اما اگر بودجه بازاریابی شما خوب است یا قصد دارید به صورت حرفه ای به بخشی از بازار مثلا هتل های لوکس خرما بفروشید پیشنهاد می کنیم بر روی خرمای درجه یک پیارم  متمرکز شوید .

راهنمای صادرات خرما

انسان از نداسنته ها ضربه می خورد و به همین دلیل از شروع هر کاری می ترسید. ما برای کاهش نگرانی های شما راهنمای صادرات خرما را ارائه کردیم . اگر بخواهید صاردات خرما با ماهان را شروع کنید می توانید با تهیه سرویس کارشناس صادرات سوالات خود را از ما بپرسید. ضمنا در مقاله آموزش صادرات خرما به مجموه ای از مقالات صادرات خرما اشاره کرده ایم. ضما در مقاله نحوه صادرات خرما به بسیاری از سوالات عمومی شما نیز پرداخته ایم.

شرایط صادرات خرما

بسیاری از افراد زمانی که  می خواهند صادرات خرما با ماهان را اغاز کنند نمی دانند شرایط صادرات خرما چیست. مهمترین عامل کیفیت خرما و داشتن گواهی ها و مجوزات بهداشتی و نباتی است. محصول خرما نباید حاوی باقی مانده سموم و قارچ باشد . بنابراین باید برای تهیه گواهی استاندارد و بهداشت نباتی اقدام کنید. اگر محصول بسته بندی خریده باشید دیگر نیاز به تهیه گواهی استاندارد و بهداشت ندارید. اما حتما برای فروش خوب باید کانال های بازاریابی قدرتمندی داشته باشید. در مقاله شرایط صادرات خرما به این موضوع به صورت کامل می پردازیم.

صادرات خرما به صورت مسافری

برخی از افراد به دنبال صادرات خرما به صورت مسافری هستند. باید بدانید که هر مسافر محدودیتی در حمل کالا بصورت مسافری دارد. و به دلیل قیمت خرما در هر کیلو ارسال بار به صورت مسافری تنها مناسب ارسال نمونه کالا است . به همین دلیل ارسال کالا به این شیوه مزیتی برای شما ندارد.

هزینه صادرات خرما

عوامل زیادی در میزان هزینه صادرات خرما تاثیر گذار است. هزینه ها می تواند به دو بخش هزینه های بازاریابی و هزینه های خرید، بسته بندی و حمل و نقل تقسیم شود. برای بخش بازاریابی خرما و پیدا کردن مشتری خارجی از خدمات ماهان استفاده کنید. و اگر تصمیم بگیرید صادرات خرما با ماهان را آغاز کنید میتوانید از روش های ارزان تر و سریعتر استفاده کنید. برای دریافت راهنمایی نیز می توانید از سرویس کارشناس صادرات استفاده کنید تا در زمینه هزینه ها به شما راهنمایی کنند.

اگر بخواهید صادرات خرما با ماهان را آغاز کنید حداقل بین 500 تا 2000 دلار باید هزینه کنید. در مقاله هزینه صادرات محصول به بسیاری از موارد پرداخته ایم که می توانید در محاسبات خود استفاده کنید تا با دیدگاه روشنی وارد تجارت خرما شوید و سود قابل قبولی کسب کنید